STUDIO STERCK

Webdesign

 

 

 

HOME

ESPRESSOBAR

ASSORTIMENT

WORKSHOPS

HISTORIE

CONTACT

PUUR KOFFIE

Wij selecteren onze eigen koffie’s en laten die in Maastricht branden door Björn Aarts (de beste koffieroaster van Nederland). Samen met hem bepalen we het roastprofiel om juist die smaken uit de koffie te halen die voor onze koffie’s zo typerend zijn. Dat uit zich veelal in smaakprofielen van noot, cacao en tropisch fruit. We blijven daarbij weg van het heel bittere en heel zure.

BIOLOGISCH EN EERLIJK

Wij kopen alleen koffie waarvan de herkomst bij ons volledig traceerbaar is. Daarbij moet een eerlijke opbrengst voor de boer ook gegarandeerd zijn. Bij voorkeur kopen we ook biologisch gecertificeerde koffie hoewel een certificaat voor ons niet zaligmakend is. Voor veel kleine biologisch werkende boeren is dat kostentechnisch ook niet haalbaar trouwens. Van de koffie’s die wij inkopen vanuit Bolivia en Colombia hebben wij met eigen ogen kunnen vaststellen dat het wel biologisch en eerlijk is geproduceerd omdat we die plantages zelf hebben bezocht.
We verpakken onze koffie in kraftpapieren bewaarzakjes van 250, 500 en 1000 gram. De zakjes hebben een ventiel en een ziplock om de versheid te garanderen.

MERKEN

Inca (Bolivia)

Inca Dark Roast (Bolivia)

Yanaloma (Bolivia)

El Roblar (Colombia)

Cascaritas (Honduras)

Café La Victoria (Colombia)

PUUR Brasil (Brasilië)

La Primavera Swiss Decaf (Guatemala)

Java (Indonesië)

ADRES

PUUR KOFFIE

Weverstraat 63

6862 DK OOSTERBEEK

 

CONTACT

026 382 34 12

info@puurkoffie.nl

OPENINGSTIJDEN

ma – vr 8.30 – 17.00

zondag gesloten

VOLG ONS

Come On In!

Weekdays

08 PM – 12 AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

(255) 352-6258

Email

Address

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220