HOME

ESPRESSOBAR

ASSORTIMENT

WORKSHOPS

HISTORIE

CONTACT

KOFFIE EN THEE SPULLEN

Hoe klein onze winkel ook is toch hebben we een ruim assortiment aan spulletjes die het (thuis) bereiden van koffie en thee een impuls kunnen geven. Zo zijn we o.a. dealer van ECM espressomachines (Topklasse voor de thuisbarista), Nivona Espresso Automaten (Zwitserse perfectie) en Sage Thuisbarista Equipment. Maar ook de slowcoffee fan kan bij ons terecht voor de befaamde Moccamaster, de precisionbrewers van Sage of het Deens design van Wilfa. Daarnaast hebben we ook veel spulletjes zonder stekker zoals de klassieke Bialetti espressopotjes en cafétières of een veelvoud aan slow coffee zetsystemen zoals Chemex of Aeropress.

PERSOONLIJK ADVIES

Wil je een persoonlijk en onafhankelijk aankoopadvies van ons dan helpen we je graag verder. Voor € 35,– vertellen we je in een klein uurtje alle ins en outs van de diverse zetmethoden en apparatuur zodat je een gedegen afweging kunt maken. Koop je uiteindelijk je apparatuur bij ons dan trekken we dit bedrag af van het aankoopbedrag*.

Waarom zou je je nieuwe Espressoapparaat bij PUUR kopen als je via internet goedkoper uit bent? Tja, het is het verschil van persoonlijke aandacht en advies. Wij leveren de machine graag persoonlijk bij je af (inclusief een paar zakjes verse koffiebonen), installeren hem en geven je gelijk een basis barista training. Dat doen we zonder extra kosten. En mocht je na verloop van tijd toch nog tegen dingen aanlopen dan helpen we je graag. Onze winkeldeur is 6 dagen in de week open.

Ben je toch voor een online aankoop gevallen? Ook dan helpen we je graag. Kijk maar op deze pagina.

(* Bij een besteding van € 250,- of meer)

ADRES

PUUR KOFFIE

Weverstraat 63

6862 DK OOSTERBEEK

 

CONTACT

026 382 34 12

info@puurkoffie.nl

OPENINGSTIJDEN

ma – vr 8.30 – 17.00

zondag gesloten

VOLG ONS

Come On In!

Weekdays

08 PM – 12 AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

(255) 352-6258

Email

Address

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

CONTACT

Clementine Nobbenhuis

info@studiosterck.nl

06 44 55 66 60