STUDIO STERCK

Webdesign

 

 

 

HOME

ESPRESSOBAR

ASSORTIMENT

WORKSHOPS

HISTORIE

CONTACT

WORKSHOPS, TRAININGEN EN ADVIES

Wist je dat Espresso’s maken de moeilijkste manier is om koffie te zetten? Hoe moeilijk kan het zijn hoor ik je denken, beetje koffie malen, in zo’n bakje doen (velen noemen dat onterecht een piston), onder de machine draaien en op de knop drukken. Tja het kan best zo zijn dat je een best lekkere espresso maakt wij barista’s noemen dat een lucky shot 😉 alleen dat resultaat herhalen is het moeilijkste wat er is. Maar wij kunnen je helpen! Door het trainen van je barista skills en het doorgronden van de extractie van koffie.

TRAINING BARISTA SKILLS

Met onze 3 uur durende training leren we je thuis en op je eigen machine alle kneepjes van het vak. De kosten bedragen € 75,- voor jou en maximaal 1 huisgenoot. Heb je nog geen espressomachine thuis dan geven we deze training in de avonduren ook in onze espressobar aan de Weverstraat.

WORKSHOP LATTE ART

Wil je ook van die mooie figuurtjes in je cappuccino? We geven Latte Art trainingen waarin we je in 1,5 uur de basics van latte art bij brengen. Daarna wordt het veel oefenen en wie weet schenk je al snel net zulke mooie zwaantjes als onze Barista Roosmarijn. De kosten voor de Latte Art training bedragen € 45,- per persoon.

PERSOONLIJK AANKOOP ADVIES

Ben je van plan om een nieuw koffie apparaat te kopen dan helpen we je verder met een persoonlijk advies waarin we voor €35,- in een klein uurtje alle ins en outs van de diverse opties de revue laten passeren zodat je tot een gedegen keuze kan komen. Koop je je apparatuur uiteindelijk bij ons dan trekken we dit weer af van je aankoop bedrag (bij een minimale besteding van €250,-).

ADRES

PUUR KOFFIE

Weverstraat 63

6862 DK OOSTERBEEK

 

CONTACT

026 382 34 12

info@puurkoffie.nl

OPENINGSTIJDEN

ma – vr 8.30 – 17.00

zondag gesloten

VOLG ONS

Come On In!

Weekdays

08 PM – 12 AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

(255) 352-6258

Email

Address

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220