VOOR WIE

WERKWIJZE

OVER MIJ

CONTACT

Leer jezelf te geven wat je nodig hebt

Orchidee Leefstijlcoaching

Je lijf en je bovenkamer vormen samen het huis waarin je woont, dus zorg er goed voor!

Als leefstijlcoach en organisatiedeskundige bevorder ik de gezondheid van mensen en organisaties.

Mijn specialisatie is het begeleiden van de orchideen in onze samenleving. Orchideen zijn mensen die voor hun welbevinden meer gevoelig zijn voor hun (werk)omgeving, gebeurtenissen en veranderingen dan anderen.

Voor wie

Fysiek en mentaal welbevinden, dat heb je voor een groot deel zelf in de hand. Wil je een gezonde balans, voldoende energie en minder ongezonde stress in je leven? Ik help je de regie voor een gezonde leefstijl te pakken.

Met een evenwichtige leefstijl kun je gezondheidsklachten verminderen of voorkomen, zoals depressie, diabetes of hart en vaatziekten. Je verkleint de kans op chronische ziekten om zo vitaal oud te worden. Je gezondheid verbetert en je kunt in overleg met je huisarts of specialist wellicht minderen met medicijnen. Ik ondersteun jou graag om hiermee aan de slag te gaan.

Streven naar een perfecte gezondheid is niet altijd haalbaar, maar iedereen kan een leven leiden waarbij men zich prettig voelt en rekening houdt met zowel mogelijkheden als beperkingen!

Orchidee

Sommige mensen zijn als paardenbloemen en gedijen in bijna elke omgeving. In de berm, tuin of tussen de tegels; het maakt niet zoveel uit. Orchideeën zijn de meer gevoelige bloemen en vatbaarder voor hun omgeving. Niet teveel water, niet te weinig. Ze zijn kwetsbaarder dan andere bloemen. Hoewel ze sterk zijn, merk je het duidelijk als ze niet voldoende van de juiste zorg krijgen. Als je ze goed verzorgd bloeien ze echter spectaculair op.

Werkgever

Heb je als organisatie vragen over duurzame inzetbaarheid, te weten inclusie, vitaliteit en organisatiestructuur? Als leefstijlcoach begeleid ik medewerkers met individuele leefstijlvragen. Als organisatiedeskundige coach ik leidinggevenden om een vitale, veilige en inclusieve werkomgeving te creëren. In het kader van duurzame inzetbaarheid coach ik dus zowel medewerkers als leidinggevenden.

Zorgprofessional

Met Orchidee Leefstijlcoaching ontzorg ik jou als zorgprofessional. Doorverwezen cliënten die kampen met beginnende, milde klachten breng ik tot een gezondere leefstijl met vermindering van gezondheidsrisico’s. In multidisciplinaire samenwerking ga ik graag aan de slag om, als onderdeel van een zorg of behandelplan, cliënten regie te helpen pakken voor een gezonde(re) leefstijl.

LEEFSTIJLCOACH

Yvette van den Broek

Mijn naam is Yvette Adeline van den Broek (1981), het gezicht van Orchidee Leefstijlcoaching. Samen met mijn drie jongens (’09, ’12, ’14) woon ik in Oosterbeek. In mijn vrije tijd hou ik van zwemmen, wandelen, zingen en creatief en verzorgend bezig zijn. Ik geniet ervan om samen met mijn kinderen, vriend, familie, vrienden en vriendinnen tijd door te brengen en ben soms graag even alleen.

Alweer een poos geleden was ikzelf een kersverse, hoogopgeleide en sensitieve moeder van drie kleine jongens. Ik had gewild dat ik toen, middenin de tropenjaren, adequate en nuchtere begeleiding had gehad bij het managen van mijn eigen fysieke en mentale welbevinden in een groter groeiend gezin. Ik kreeg echter te maken met disbalans, ziekte en een langdurig herstelproces.

Nu ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van ziekte en herstel. Met daarbij de opleidingen Leefstijlcoaching (NHA 2024) en Bestuurs- en Organisatiewetenschappen (Universiteit Utrecht 2006) op zak coach ik mensen naar een optimale gezondheid en help ik organisaties bij het creeëren van een gezonde en inclusieve organisatiecultuur.

Mensen omschrijven mij als invoelend, scherp en intuïtief.

Tarief

Steeds meer werkgevers onderkennen dat preventief inzetten op vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en een gezonde leefstijl van medewerkers loont.

Zij faciliteren hun medewerkers hier dan ook bij vanuit een opleidingsbudget of in het kader van ziektepreventie.

  • Een persoonlijke kennismaking van 15 minuten is vrijblijvend en kostenloos.
  • Een uitgebreide leefstijlanamnese (bestaande uit twee gesprekken; een intake, analyse en terugkoppeling) kost € 225,-
  • Een coachsessie van 50 minuten kost € 85,-

Mijn diensten zijn vrijgesteld van BTW. Bijkomende kosten die bij de opdracht horen, zoals reiskosten, breng ik aanvullend in rekening.

AFSPRAAK

Bel mij of stuur een mail voor een afspraak. Mijn werkgebied is Arnhem en omgeving. Mocht je van verder komen, dan kunnen we na een fysieke eerste ontmoeting ook via Teams afspreken.

ADRES

Orchidee Leefstijlcoaching & Advies

Yvette van den Broek MA

Cornelis Koningstraat 5b

6862 CK Oosterbeek

CONTACT

06 – 18 39 23 33

yvette@orchideeleefstijlcoaching.nl

KVK 81122624

Bank NL 51 ABNA 0890788375